Klarsyns Arrangementer

- Med Afdødekontakt & Clairvoyante Beskeder.

 

Køb billet til en klarsynsaften her:

via terapeutbooking klik her:
 

Via Billetto klik her:

 

Klarsynsaften Hjemme Hos Dig Selv Eller I Firmaet ...?

Inviter dine kollegaer, venner og familie til en spændende og hyggelig klarsyns aften hjemme hos dig selv.

Pris for et arrangement for 1o personer eller derunder kr. 1500,-
Pris for et arrangement for mere end 10 personer kr. 150,- pr. person.
- tillæg for arrangementer udenfor Sjælland kr. 500,-

 

 

Polterabend - Housewarming - Julefrokost... M.v..

 

Arrangementet skal betales ved bestilling.

Hvis arrangement bliver aflyst, tilbage betales pengene, hvis det sker senest 24 timer før aftale tidspunktet. Ved senere afmelding betales fuld pris.

En klarsyns aften/dag kan ikke bookes online, men skal bookes direkte hos Kathrin på tlf. nr. 29903377 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Klip fra Klarsynsaften på YouTube klik på fotos...

 
Afdødekontakt...   Clairvoyant Besked Og Rådgivning...

 

   

Opladning Til Klarsyn

Det sker at energien er lav til sådanne en klarsynsaften og når det sker... så må vil lige op af stolen og hoppe lidt rundt.... så energierne stiger.

   

     

 

En klarsynsaften, hvor nogen blandt publikum vil få kontakt til deres afdøde og andre vil få en personlige clairvoyante beskeder. ❤️
Formålet med en afdødekontakt er at etablere en kærlig kontakt imellem afdøde og nulevende.
Kontakten imellem afdøde og nulevende kan være meget vigtig, ofte er det faktisk lige dét, der skal til, for at nulevende kan genfinde sig selv og livsglæden i sit liv. Sorgen og savnet kan ændre sig til at blive et udtryk for en dyb kærlighed til afdøde, i stedet for en smerte, som hindrer de næste skridt på livets vej. Undervejs i arrangementet vil jeg også give clairvoyante beskeder til nogen blandt publikum.
Jeg vurderer på stedet hvad der er brug for, så vi kan opretholde et så højt energi niveau i rummet som overhovedet muligt. Derfor er der ikke en fast plan for aftenens forløb - jeg følger med i nuet og ser, hvad der dukker op.

 

 

 

 

 

 

KathCoco.dk.    KathCoco.dk.     KathCoco.dk.     KathCoco.dk.     KathCoco.dk.    KathCoco.dk.    KathCoco.dk.     KathCoco.dk.