Clairvoyant Rådgivende Samtale.

Forskellen på en Clairvoyance og en Clairvoyant Rådgivende Samtale er din deltagelse og indflydelse på udvikling og retningen i de personlige beskeder, der kommer fra den åndelige verden. I en clairvoyance er det 40 minutters `non stop` snak fra mig og 10 minutter til et evt. spørgsmål. I en Clairvoyant Rådgivende Samtale, starter du med at stille spørgsmål og fortæller om de udfordringer du står overfor i dit liv. Jeg vil i samarbejde med dine guides og engle råde og vejlede dig til at håndtere dine udfordringer, på den måde der er mest hensigtsmæssigt for dig, samt får du også svar på hvorfor at du står i de udfordringer og hvad det var du skulle lære af dem.

Livet er en stor personlig udvikling. Nogen mennesker er klar over det og andre slet ikke og det er helt ok. En af livets største lærdomme er at acceptere alle mennesker som de er, i en tryghed og vished om at de alle er på deres rette vej igennem deres liv og deres udvikling, også selvom at den vej de går på ser meget anderledes ud end vores egen vej. Der er en større meningen med det hele både for os selv og for alle andre.

Mit potentiale som clairvoyant er at se din inderste sjæl kontra dit ydre ego/jeget.
Din sjæl står stille i baggrunden og venter på at du tager en beslutning om at tillade dit sande kærlige selv at skinne igennem i dit liv og egoet/jeget kæmper utrætteligt hver eneste dag for at overtage styringen i dit liv. Egoet føre dig igennem meget unødigt smerte… fordi det er i smerte at egoet lever. Via Clairvoyante Rådgivende Samtaler sætter jeg i samarbejde med den åndelige verden spot på dine udfordringer og får afsløret egoets adfærd og du får dermed muligheden for at slippe den givende situation og vende tilbage til din sande sjæle essens. Det er via din sande sjæl at livet åbner sig og her at kærligheden vil strømme til dig.

Intet af det du oplever, er en tilfældighed,- meningen er at du skal lære af det og stille og roligt tillade din sjæle essens skinne igennem. En Clairvoyant Rådgivende Samtalen vil støtte og hjælpe dig med at finde vejen hjem til dig selv.

Bestil tid online klik her:

 

 

 

KathCoco.dk.    KathCoco.dk.     KathCoco.dk.     KathCoco.dk.     KathCoco.dk.    KathCoco.dk.    KathCoco.dk.     KathCoco.dk.