Clairvoyance Hjem til dig selv.

 

Som Clairvoyant kan jeg se dit sande JEG... jeg kan se hvem du i virkeligheden er og hvad din mission her på jorden er.

Under hele vores barndom er vi jo blevet opdraget på og nogen så meget at de er kommet mile langt væk fra deres sande essens. De er i virkeligheden ikke dem selv,- men en kopi af deres forældre eller bare blevet det barn som mor og far bestemte at de skulle være. Nogen mennesker lever hele deres liv på disse vilkår og andre vågner op i en erkendelse af at de i virkeligheden ikke ved hvem de selv er.

Som Clairvoyant rådgiver går jeg ind og ser på din fortid, som både kan være dit nuværende liv og tidligere liv. Jeg ser på de udfordringer der måtte ligge der og hvilke mulige blokeringer det har ført med sig i dit privatliv og arbejdsliv, som det er lige nu. Jeg giver dig råd og vejledning og værktøjer til at fjerne dine blokeringer, så du har mulighed for at leve et mere frit liv og tættere på dit sande JEG. Jeg fortæller dig om fremtidens muligheder og om dit sande potentiale.

Nogen mennesker oplever også trauma i deres liv og måske deres liv synker helt i grus i depression eller aggression. Jeg har mulighed for via min kontakt til den åndelige verden at belyse problemet og komme med råd og vejledning og værktøjer. Med depression og aggression inde under huden...så er du på afveje ... jeg udstyre dig med en "lygte", så du kan begynde at tage de første skrit på vej hjem til dig selv igen.
- i særlige tilfælde anbefaler jeg også Clairvoyant samtale terapi med Healing.

Jeg har 100 % tavshedspligt.

 

 

se et par klip fra en clairvoyance session på YouTube, klik på foto:  

 

 

 

Clairvoyance 50 minutter:
De første ca. 40 minutter af clairvoyancen bruger jeg på at videre give de beskeder den åndelige verden har til dig og de sidste 10 minutter bruger vi på evaluering og på evt. spørgsmål som du ønsker at den åndelige verden skal svare på. Sessionen forgår i Næstved. Pris kr. 900,-  
- Det er muligt at få lavet en Clairvoyance hjemme hos dig selv på din adresse, hvis du bor på Sjælland. Pris kr. 1200,- (skal betales forud)

 

Clairvoyance 30 minutter: 
De første ca. 20 minutter af clairvoyancen bruger jeg på at videre give de beskeder den åndelige verden har til dig og de sidste 10 minutter bruger vi på evaluering og på evt. spørgsmål som du ønsker at den åndelige verden skal svare på.Sessionen forgår i Næstved. Pris kr. 550,-

Bestil tid online her:

 

Eller kontakt Kathrin på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon nr. 29903377.

 

 

KathCoco.dk.    KathCoco.dk.     KathCoco.dk.     KathCoco.dk.     KathCoco.dk.    KathCoco.dk.    KathCoco.dk.     KathCoco.dk.