Klarsyns aften / afdødekontakt

 

Inviter dine kollegaer, venner og familie til en spændende og hyggelig klarsyns aften hjemme hos dig selv eller i dit firma.

Formålet med en afdøde kontakt er at etablere en kærlig kontakt imellem afdøde og nulevende.
Jeg ser kontakten imellem afdøde og nulevende som meget vigtig, oftets er det lige det der skal til, for at nulevende kan genfinde sig selv og livsglæden i sit liv, hvor sorgen og savnet mere bliver et udtryk for en dyb kærlighed til afdøde og ikke en smerte som hindre de næste skridt på livets vej.

Et klarsyns arrangementet kan vare fra 1 time og 30 minutter til 2 time og 30 minutter alt efter hvor mange deltager i er... se venligst priser og deltager længere ned på siden.


Arrangementet: 

1.del:
Jeg starter med at lave en kort præsentation af hvordan jeg arbejder. Derefter begynder jeg med at tage kontakt til afdøde. Når jeg har kontakt, laver jeg en beskrivelse af afdøde... jeg siger hvad jeg ser, fornemmer og høre. Når en i publikum har genkendt afdøde, så giver jeg end besked fra afdøde til nulevende. Beskederne kan variere meget. Nogle beskeder er givet ud fra afdødes liv og andre er gode råd til nulevendes udviklingsvej. Nogen beskeder er meget korte og andre beskeder er meget dybe. Hvis jeg modtager en meget personlig besked fra afdøde til nulevende, så venter jeg altid med at give beskeden til pausen, hvor jeg kan give den under 4 øjne. På den måde så sikre jeg mig at alle deltager kan føle sig helt trygge på klarsyns aftenen. 

 ca. 15 minutters pause

2.del:
Anden del forgår på samme måde som første del bortset fra at jeg nu vil kontakte afdøde via navn og relation til enkelte publikumer. Når jeg har fået kontakt til afdøde, så begynder jeg at beskrive afdøde ud fra hvad jeg ser, fornemmer og høre. Når afdøde er genkendt, så giver jeg en besked fra afdøde til nulevende. 

 

Priser og deltagerer:

Priserne variere efter antal af gæster du har inviteret inkl. dig selv.

ved 10 personer og derover er prisen kr. 150,- pr. person. (ca. 2 timer og 30 minutter)

ved 8-9 personer kr. 200,- pr. person. (ca. 2 timer og 30 minutter)

ved 6-7 personer kr. 300,- pr. person (ca. 2 timer og 30 minutter)

ved 4-5 personer kr. 400,- pr. person (ca. 2 timer)

ved 2-3 personer kr. 600,- pr. person (ca. 1 time og 30 minutter)

Ved 1 person anbefales en Afdøde Kontakt sitting... klik her

For arrangementer på Fyn og i Jylland er det et transport tillæg på kr. 450,-

Alt hvad der skal til af forplejning til dine gæster på sådanne en aften står du selv for. Men en kande vand og nogle glas plejer at være nok. 
Det er vigtigt at alle dine gæster inkl. dig selv, kan sidde ned i en stol eller lin. 

Arrangementet skal betales ved bestilling.

Hvis arrangement bliver aflyst, tilbage betales pengene, hvis det sker senest 24 timer før aftale tidspunktet. Ved senere afmelding betales fuld pris.

En klarsyns aften kan ikke bookes online, men direkte til Kathrin på tlf. nr. 29903377 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.